Afbeelding

Kookkamer van Heesch

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - De vrijwilligers van Samen Heesch én de vrijwilligers van CC De Pas slaan de handen ineen voor een nieuw initiatief: De kookkamer van Heesch

Wat is de Kookkamer?
De Kookkamer is de plek waar Heeschenaren (18+) elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten om samen te koken en te eten.
Op de derde woensdag van de maand wordt een gedeelte van De Pas omgetoverd tot De Kookkamer. Aan de hand van basisrecepten en makkelijk te verkrijgen producten ga je samen met anderen ruiken, snijden, proeven om uiteindelijk een compleet menu samen te stellen. Dat menu bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht.
De vrijwilligers van De Kookkamer ondersteunen iedereen om samen een lekker menu op tafel te krijgen.

Voor wie?
We hopen iedereen, die wil (leren) koken en niet graag alleen kookt en/of eet, te ontmoeten.

Kosten?
Per avond betaal je € 6,- (exclusief consumpties).
Graag minimaal drie dagen vooraf te betalen via bankrekeningnummer NL86RABO191604062 t.n.v. Stichting Samen Heesch onder vermelding van jouw naam en ‘De Kookkamer’.
Wil je contant betalen? Dat kan door minimaal drie dagen voor de activiteit het geld in een envelop af te geven in De Pas met daarop jouw naam en ‘De Kookkamer’.

Tijd?
Van 16.30 tot ongeveer 20.00 uur.

Wanneer?
15 juni
20 juli
17 augustus
21 september
19 oktober
16 november
21 december

Waar?
Locatie De Pas: De Kookkamer, Misse 4 in Heesch

Aanmelden?
Dat kan via info@kookkamer.nl
Vergeet in de mail niet jouw naam, telefoonnummer en eventuele dieetwensen door te geven. Afmelden voor De Kookkamer nadat je je hebt aangemeld? Dat kan via telefoonnummer 06-12997409 en/of het algemeen nummer van De Pas: 0412-451634. Geef dan ook even jouw naam door.
Je kan ons vanaf nu ook volgen op Facebook (Kookkamer Heesch).

We zien je graag op 15 juni 2022.

Een smakelijke groet van de vrijwilligers van De Kookkamer in Heesch