Afbeelding
TeunBevers

Nederlaag voor Pr. Irene

Sport

VENHORST/NISTELRODE - Een stralende zon en heerlijk temperatuurtje; alle ingrediënten om een lekkere wedstrijd te spelen. De hondstrouwe supporters van Prinses Irene zullen zondag spijt hebben gehad van hun bezoek aan de uitwedstrijd van Prinses Irene tegen Venhorst. Tegen de rode lantaarndrager werd het een 2-0 nederlaag. Jouw verslaggever houdt het deze keer dan ook bijzonder kort. Veel woorden besteden aan een wedstrijd waarin met zo’n labbekakkerig instelling werd gespeeld verdient deze wedstrijd niet. Ook al stond er voor de Oranjes niets meer op het spel, in tegenstelling tot de tegenstander. En zeker ten opzichte van je eigen toeschouwers, heb je ook verplichtingen!

Na vijf minuten was al duidelijk dat het deze middag niets zou worden tegen een heel zwakke ploeg als Venhorst. Na een goede tien minuten mocht Joep van den Bosch de 1-0 scoren na bijzonder zwak ingrijpen van de defensie. Een kansje wist Prinses Irene te creëren tegen het einde van de eerste helft. Na de 1-0 ruststand was het in de 63ste minuut Senna van Creij, die na drie opeenvolgende foute ingrepen alleen op doelman Pluk af kon gaan en de eindstand op het scorebord kon zetten. Venhorst kreeg nog een paar dotten van kansen en ook Prinses Irene was een paar keer gevaarlijk maar scoren deed het niet.

Afbeelding
Vitaliteit 39 minuten geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid