Welpenkamp Scouting Heesch 1961 in Borkel en Schaft
Welpenkamp Scouting Heesch 1961 in Borkel en Schaft

Kampvuur en vlaggen hijsen onderdelen van reünie 75 jaar Scouting Heesch

Kinderen & Jongeren

HEESCH - Scouting Heesch houdt vanwege het 75-jarig jubileum een reünie op zaterdag 18 juni. In de middag is er vrije inloop voor senioren. Voor de avond is tegen een kleine vergoeding een programma samengesteld voor alle voormalig leiding en bestuursleden.

Vanaf 19.00 uur in de avond staat de koffie bruin bij scoutinggebouw de Elleboog aan de Leekenstraat. Na een korte rondleiding start het programma om 20.00 uur officieel bij de vlaggenmasten. De vlaggen van alle speltaken worden dan gehesen. Stafleden van nu vertellen kort hoe het er nu aan toe gaat. Daarna gaat het kampvuur aan, waarbij live muziek niet zal ontbreken. Geïnteresseerden worden verzocht zich van te voren aan te melden via scoutingheesch.nl/reunie. Bij binnenkomst ontvangt iedere gast tegen een kleine vergoeding koffie, een hapje en een drietal consumptiebonnen.

Kalenders
Zaterdagmiddag 18 juni brengt een delegatie van Heelwijk een bezoek aan Scouting Heesch; een afspraak die voortkomt uit de kalenderactie in december 2020. Alle bewoners kregen destijds op initiatief van voormalig staf- en bestuurslid Geert Eijsvogels een zelfgemaakte kalender met de uitnodiging een keer te komen kijken bij Scouting Heesch. Dit gaat er na twee jaar dan echt van komen. Personen die het leuk vinden hier bij aanwezig te zijn, kunnen vrij binnenlopen tussen 15.00 en 17.30 uur.

10 maart 1947 is de eerste officiële datum dat er in de geschiedenisboeken over een scoutinggroep in Heesch geschreven is. Scouting Heesch heeft het seizoen 2021-2022 daarom uitgeroepen tot het 75ste jubileumjaar.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze