Afbeelding

Een zomer vol leuke activiteiten

Kunst & Cultuur

HEESCH - Deze zomer kun je weer gaan genieten van een groot aantal leuke activiteiten en workshops. Voor iedereen zijn er leuke dingen te beleven. Zoek je iets creatiefs? Dan is er voldoende keus: schilderen, beeldhouwen, kleien, bloemschikken of vlechten met wilgenteen, maak een Dikke Dame of pimp je eigen rieten strandtas.

Op culinair gebied is er ook weer veel leuks: Zomerse Tapas, Gerechten van toen, High Tea of doe mee aan de Zomerse wijnproeverij. Natuurlijk staan er ook weer volop excursies in het programma, om een paar alvast te noemen: Krona in Uden, Cor Unum Keramiek, Compleetprint in Oss, Zorgpark Voorburg en het Provinciehuis in Den Bosch, ook gaan we naar Meccano Expo in Rosmalen. Neem even lekker de tijd om het hele programma door te kijken, op de website of in het programmaboekje, en leuke dingen voor je zelf uit te zoeken. Ook gezellig om iets samen te gaan ondernemen met een vriend(in) of zus of de buurtjes. Het boekje kun je afhalen bij de Eijnderic, als dit niet lukt sturen we het naar je toe.

Inschrijven kan via onze website www.eijnderic.nl of door het inleveren van het ingevulde inschrijfformulier, wat in het midden van dit boekje zit. Wacht niet te lang want het zou zonde zijn wanneer je lievelingsactiviteiten volgeboekt zijn.

Dat wordt genieten deze zomer, even lekker tijd voor jezelf!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze