Wedstrijdweekend Sine-Cura

BOXMEER/HEESWIJK-DINTHER - Sine-Cura mocht zaterdag 14 mei weer turnen en was welkom in Boxmeer. De dames van supplement D en E mochten deze individuele wedstrijd aftrappen! Isabelle (div. 4) behaalde een mooie 14de plaats met zelfs een tweede plek op sprong met 11.650 punten. De dames van divisie 5 hadden ook een goede wedstrijd gedraaid. Aicha behaalde een 11de plaats, Celina werd 17de, Merel 18de en Laurie kreeg de 20ste plek.

Zaterdagmiddag 14 mei mocht Middenbouw niveau 5 (Cali, Sara, Anouk en Fenne) ook nog turnen. Ze hebben een hele mooie 8ste plaats behaald en ten opzichte van de vorige keer hebben de dames zich goed verbeterd.

Zondagochtend 15 mei waren de dames van Supplement G (Roos, Jara en Dewi) aan de beurt. Met hele mooie oefeningen wisten de dames zich als tweede op het podium te plaatsen, en ook zijn zij door naar de individuele finale van volgende week. Knap gedaan!

Zondag in de laatste wedstrijd mochten de dames van supplement E nu in teams hun oefeningen laten zien, waarbij Gijsje een prachtig punt scoorde op vloer van maar liefst 12.300, Hier behaalt ze de eerste plaats mee! Chris en Lynn kregen beide hele mooie punten op sprong, Chris 11.400 en Lynn een 11.750, waar Lynn ook de eerste plaats mee behaalde. Ook weer een verbetering ten opzichte van de vorige keer.
De senioren hadden ook een betere wedstrijd geturnd. Aicha behaalde een hele mooie 10.600 op balk, Merel had een hele mooie vloer oefening met 11.100 punten, Celina behaalde een 11.200 punten op vloer en Laurie had een mooie sprong waar ze 10.350 voor scoorde.

De trainers van Sine-Cura zijn weer trots!