Afbeelding

Teleurstellend slotduel vertelt niet het hele seizoen

Sport

WANROIJ/HEESCH - De dames van Dynamico hebben de vreemde competitie die het seizoen ’21/’22 was door corona, met een nederlaag afgesloten bij HVW: 24-16 (rust 12-7). “Zeer teleurstellend”, luidde het oordeel van speelster Sanne Turlings na afloop.

De Heesch/Osse ploeg eindigt als achtste, maar dat vertelt niet het hele verhaal. De wedstrijd tegen White Demons wordt (als enige duel van de hele competitie) niet meer ingehaald. Zou dat wel gebeuren en zou die worden gewonnen – geen onrealistisch scenario -, dan was plek zes de eindnotering, een plaats precies in het midden waar de donkerblauwe dames vrijwel het hele seizoen bivakkeerden.

De scherpte was er in Wanroij lang niet altijd, en zeker niet bij het afronden van de kansen, want die kreeg de ploeg van vertrekkend coach Jan van Munster en afscheidnemend trainster Jiska Vermeulen wel degelijk. In de tweede helft werd het wat beter, maar niet genoeg om het tij te keren. Invalkeepster Lieke Reinders speelde een prima partij.

Nu uitrusten na een lang en zwaar seizoen en over een tijdje kijken wat er met de nieuwe trainer/coach Peter van der Vloet te maken is van de volgende jaargang.

Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 6 minuten geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren St. Buurtvoedselbos Bernheze