Afbeelding
TeunBevers

Prinses Irene geeft overwinning weg

Sport

NISTELRODE - Prinses Irene speelde een prima eerste 70 minuten in de wedstrijd tegen de nummer twee op de ranglijst, SVSSS. Dat resulteerde in de eerste helft in een 2-0 voorsprong, via Tim van der Heijden (25ste) en Tim v.d. Brand (35ste). Dat was een zeer karige afspiegeling van de verhoudingen. Er waren volop kansen om de score uitbreiden tot wel 3-0 of 4-0, onder andere via Martijn v.d Akker en aanvoerder Van den Brand.

Na rust was Prinses Irene tot en met de 70ste minuut duidelijk de bovenliggende partij en kreeg weer kansen genoeg om de score uit te breiden. Niet voor het eerst dit seizoen gaven de mannen van Van Tilburg Mode & Sport in de laatste 20 minuten de wedstrijd toch nog uit handen. Binnen één  minuut scoorde SVSSS twee keer via Odin Eilander en Roel Heerkens. Prinses Irene was het helemaal kwijt en in de 83ste minuut werd het nog erger toen Jim de Laat ook nog de 2-3 op het scorebord liet noteren...

Het blijft bijzonder om te zien dat Prinses Irene dit seizoen grote delen van wedstrijden kan bepalen, maar soms in heel korte tijd de wedstrijd ook uit handen geeft. Zondagmiddag 15 mei was dat dus opnieuw het geval.