Afbeelding
Ruud Schobbers

HVCH wordt kampioen!

Sport

HEESCH - Deze donderdag is HVCH 1 officieus kampioen geworden van klasse 1C. Met nog drie wedstrijden te spelen kan geen van de concurrenten ons nog in punten passeren. Donderdag werd overtuigend gewonnen in en van Erp met 1-3. Een heel mooie overwinning op ‘Erp uit, altijd lastig’.

Mooie doelpunten van Roy Vissers (weer van afstand en weer schitterend afgedrukt), Milan Raijmaekers en Tim Kamp (beide na een schitterende vooractie van uitblinker Jan van de Haterd).

HVCH 1 deed wat het moest doen, waarbij ook een compliment uitgaat naar de mannen die door blessures en schorsing van Stijn van de Hurk de wei in moesten: Guus van de Wijgert, Joris Frunt, Jasper Neelen en Kevin van den Hurk. Met z’n allen werd de klus geklaard in Erp, zodat zondag thuis tegen Rhode het afgemaakt kan worden en het kampioenschapsfeest gevierd!

Kom dit meemaken: zondag gaan we promoveren naar de Hoofdklasse! Nooit eerder gelukt, maar nu gaat het niet meer mis! We roepen iedereen op in grote getalen te komen, maar de auto thuis te laten. Kom bij voorkeur te voet naar het sportpark.

De wedstrijd HVCH 1 - Rhode begint zondag om 14.30 uur.

Tevens willen de in de rust van de wedstrijd HVCH G1 huldigen, die afgelopen week kampioen werden. Ook vieren we het kampioenschap van HVCH 4. Dat wil je allemaal toch niet missen!

Foto’s van bovengenoemde wedstrijd zie: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2022/HVCH-Heren-1/20220512-Erp-1-HVCH-1-1-3/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding