Afbeelding

Veel plezier tijdens D-kamp bij MHCH

Sport

HEESCH – In het weekend van 7 mei hebben 24 meiden van de D-teams van MHCH bij hun hockeyclub een geweldige tijd gehad tijdens het hockeykamp. 

Door corona was het alweer een tijd geleden, maar dit jaar kon er weer een D-kamp worden georganiseerd bij MHCH. Mede dankzij het heerlijke weer en de hulp van verschillende ouders is het een zeer geslaagd kamp!

Het kamp begon met een sportieve clinic, gehouden door enkele leden van de damesteams. Door het enorme enthousiasme van de D-meiden, werd de clinic na de lunch voortgezet. Na nog een paar potjes knuppelhockey en streethockey sloeg de vermoeidheid toe en werd het tijd voor nagels lakken, genieten van zelfgemaakte beautymaskers, haren vlechten en spelletjes. In de avond was er een vuurtje voor de marshmallows en een avondspel. En tenslotte natuurlijk (een poging tot) slapen…

De volgende ochtend was het wat rustiger met een smakelijk ontbijtje onder de nieuwe overkapping en daarna met popcorn weer terug naar luchtbedden om te relaxen tijdens een film. Om 12.00 uur zat het kamp erop en werden de enigszins vermoeide maar vrolijke meiden opgehaald om nog te genieten van een fijne Moederdag.

Ben je nieuwsgierig geworden of hockey misschien wel iets voor jou is? Kom het eens proberen en meld je aan voor drie vrijblijvende en gratis trainingen. 

Stuur je vragen/gegevens naar:
tcmini@mhcheesch.nl (van 4 tot 10 jaar)
tcjunioren@mhcheesch.nl (van 11 tot 17 jaar)
tcsenioren@mhcheesch.nl (vanaf 18 jaar).