Afbeelding

Bernhoven start patiënten bijeenkomsten weer op

Welzijn & Maatschappij

UDEN - Langzaam maar zeker vinden in Bernhoven weer bijeenkomsten plaats voor patiënten. Het Vicky Brownhuis is haar activiteiten in Bernhoven inmiddels al gestart. In navolging daarvan volgen ook weer andere initiatieven

Prostaatkankerstichting.nl
De polikliniek urologie van Bernhoven start in samenwerking met de ProstaatKankerStichting.nl weer bijeenkomsten voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. De kracht van deze bijeenkomsten zit in het feit dat het hier gaat om lotgenotencontact want ProstaatKankerStichting.nl is een patiëntenorganisatie door en voor mannen met prostaatkanker. De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur met als thema: ‘Mijn PSA loopt op na de behandeling, wat nu?’

MS informatiebijeenkomsten
Ook de informatiebijeenkomsten voor MS-patiënten en hun naasten beginnen weer. Je bent 19 mei welkom voor de bijeenkomst die van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in vergaderruimte 2.

Schildklierorganisatie Nederland
Donderdag 19 mei van 10.00 tot 15.00 uur zijn deskundige vrijwilligers van de Schildklierorganisatie Nederland (SON) aanwezig in de hal van Bernhoven om gasten te informeren over de activiteiten van de SON.

Voor actuele informatie over activiteiten voor patiënten is op de website van Bernhoven, onder de knop ‘Actueel’ een agenda die altijd geraadpleegd kan worden.