Afbeelding

De Pas organiseert

Activiteit

HEESCH - Sunday Sessions: De nieuwste rock… huh.. smartlap… huh… smartrocksensatie!!! Of zoals op hun Instagram staat: Het was het jaar 2018.. een woensdag avond, zoals er zovele zijn en waren… Een studio… vier zwetende mannen en hun muzikale energie. Zwartlap is born!
Komende zondag in CC De Pas spelen zij vanaf 15:00 uur in het café.

Heerlijk Heesch: Op zaterdag 21 en zondag 22 mei is De Misse in Heesch weer het toneel van Heerlijk Heesch. Dit jaar vieren we het 1e lustrum, de organisatie stelt alles in het werk om er weer een verrukkelijk – gratis toegankelijk – culinair evenement van te maken met voor elk wat wils! Genieten en ontmoeten in een ontspannen sfeer onder het genot van heerlijke gerechten bereid door fantastische restaurateurs: dát is Heerlijk Heesch.

Bikes en Burgers: Heerlijk toeren op Hemelvaartsdag! CC De Pas organiseert Bikes en Burgers, een leuke motorroute om te rijden en vervolgens af te sluiten met een burger en een drankje. Op 26 mei kun je vanaf 13:00 uur starten met een route (ca 150 – 200 km) door de mooie omgeving van Brabant. Het start- en eindpunt is De Misse 4 in Heesch. Reserveer alvast jouw hamburger via www.de-pas.nl/kaartverkoop!

De Pas Proeft….. Cocktails: Op vrijdag 27 mei houden we in De Pas een heerlijke Cocktailworkshop. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen cocktailstation om vervolgens de kneepjes van het vak te leren! Je gaat drie cocktails zelf maken onder begeleiding van een ervaren bartender. Daarna is het uiteraard proeven! Wil je hierbij zijn, reserveer dan je plaatsje via www.de-pas.nl/kaartverkoop!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 59 minuten geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 1 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze