Afbeelding

WHV neemt punt mee uit De Rips

Sport

DE RIPS/LOOSBROEK - In de verre uitwedstrijd op de grens met Limburg is WHV erin geslaagd een punt te pakken. Twee keer wist ze terug te komen van een achterstand. In een wedstrijd met weinig grote kansen werd er toch uiteindelijk vier keer gescoord.

Fiducia begon sterk aan de wedstrijd en zette vroeg druk op de helft van WHV. WHV kwam er hierdoor niet uit en dit leidde na een kwartier tot de 1-0. Fiducia wist de verdediging van WHV te omspelen, waardoor de rechtsvoor vrij kon binnen schieten. Na twintig minuten kwam WHV terug tot 1-1. Marco Lunenburg benutte een vrije trap op de rand van de zestien. Verder kreeg Fiducia nog een grote mogelijkheid om te scoren, maar keeper Martijn Roefs bracht knap redding. 1-1 was dan ook de ruststand. Na rust waren er weer weinig kansen en was het spel erg traag. Toch kwam Fiducia na een uur spelen op 2-1 door een schot van afstand. WHV werkte vervolgens hard om terug te komen tot een gelijkspel. Dat lukte ook doordat Roy van der Wielen uit een corner raak schoot. De eindstand bleef bij 2-2 en WHV kon tevreden met een punt naar Loosbroek rijden.