Afbeelding

Verslavend lekker!

Ondernemend Bernheze

Ik heb iets met lekkere geurtjes; Ik zet thuis graag een geurkaarsje aan of ik spray een keer in de rondte met een lekkere roomspray. Hier in de winkel hebben we dan ook van alles op het gebied van geurproducten: Van parfum tot amberblokjes en van geparfumeerde bodyproducten tot geurstokjes, bruisballen, scentchips en roomsprays voor in huis. Want als ik ook maar iets leuks bij de groothandel of via een vertegenwoordiger tegenkom dat heerlijk geurt, dan ben ik al snel verkocht. En nu is daar sinds een jaar of twee een nieuwe ‘geurverslaving’ voor mij bijgekomen. Namelijk die van wasparfum! Een paar druppeltjes wasparfum bij de was en je wasgoed krijgt een heuse geurboost. Als ik boven op zolder heb gewassen, komt de geur me beneden al tegemoet!

Je kunt je gewone wasmiddel gebruiken en daarbij doe je enkele druppels wasparfum in het wasverzachterbakje. Het maakt de was al wat zachter zonder een vettig laagje achter te laten, maar je kunt er desgewenst ook nog wasverzachter bij gebruiken. Tijdens de laatste spoeling wordt de wasparfum opgenomen in het spoelwater en laat echt een fantastische geur achter op kleding, handdoeken, gordijnen, plaids en beddengoed. Het is ook erg ideaal als je een wat minder fijn geurtje, zoals van een huisdier, wil verdoezelen.

Het blijkt wel dat ik in mijn geurverslaving niet alleen sta, want degenen die het eenmaal gebruikt hebben, komen er veelal op terug. En het fijne is: er is voor ieder wat wils, want we hebben bijna twintig verschillende parfums. Zelf heb ik meerdere flesjes thuis, omdat ik de ene geur beter bij kleding vind passen dan voor het beddengoed en andersom.

Ben je nieuwsgierig geworden? In de winkel staan testertjes waarmee je de geur kunt ruiken, zodat je een idee krijgt. Verder hebben we – naast de flesjes van 100 en 500 ml – ook proefzakjes voor een klein prijsje waarmee je twee wasjes kunt draaien. De beste manier om overtuigd te raken is natuurlijk door het zelf te proberen!

Kristel van Dijk
Feel Good Store Sparkling Nistelrode

Parkstraat 8
5388 HS Nistelrode
info@sparkling-nistelrode.nl
0412 201 202

Maandag t/m Donderdag: 8.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 8.30 – 17.00 uur