Afbeelding

CC Nesterlé bruist

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - In CC Nesterlé is er een uitgebreid programma met voor ieder wat wils.

Donderdag 12 mei: Guido Weijers (uitverkocht)
Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller… In zijn Masterclass Geluk legt Weijers de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk.

Zaterdag 14 mei: Over een molletje die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept (uitverkocht) 
Tijdens deze fysieke slapstickvoorstelling zit het publiek langs een lange loper waarover alle dieren langskomen. Je zit dus letterlijk middenin de voorstelling. De theatervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek.

Donderdag 19 mei: Filmavond
In deze tragikomedie is de regisseur is geslaagd in zijn missie om de iedereen te vermaken: met een lach en met een traan. Als kijker voel je het al snel aankomen: het blijft niet bij één glaasje. Review: “Een fantastisch script, goede acteurs en toffe dialogen.” Voor meer informatie over onze films abonneer je op de filmmail via onze website. Tickets zijn te koop aan de kassa.

Zondag 22 mei: Stephanie Struijk & Eva de Roovere
In Overal kom ik thuis laten singer-songwriters Stephanie Struijk en Eva De Roovere je proeven van oud en nieuw materiaal. Ze spelen songs van zichzelf en elkaar, solo en samen. Het zijn troubadours van de Lage Landen, maar hun horizon reikt verder. Na enkele jaren heen en weer pendelen tussen Europa en de VS en vele concerten, opnames en schrijfsessies kwamen ze allebei terug met een koffer vol nieuwe Nederlandstalige liedjes.

Meer info...klik hier