Afbeelding

Beëindiging EHBO-vereniging

Welzijn & Maatschappij

VORSTENBOSCH - Na ruim 40 jaar actief te zijn in Vorstenbosch en omgeving, moet er helaas geconcludeerd worden dat het niet meer rendabel is om de EHBO-vereniging voort te zetten.

Mede door het in het leven roepen dat bedrijven BHV’s in dienst moet hebben, is bij veel EHBO-verenigingen het ledenaantal drastische teruggelopen. Daarom hebben we besloten om woensdag 1 juni EHBO-vereniging Sint Lucas Vorstenbosch te beëindigen. 

Als EHBO-verenging zijn we erg trots dat we met de gezamenlijke EHBO-verenigingen in Bernheze en de gemeente een mooi AED-netwerk hebben kunnen opzetten binnen de gemeente. Alle AED’s worden voortaan door de gemeente onderhouden en als onze gemeente uitbreidt, dan zal de gemeente er voor zorgen dat er extra AED’s komen.

Ook willen wij alle verenigingen en bedrijven uit Vorstenbosch en omgeving hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en steun aan onze vereniging. En als laatste willen wij natuurlijk ook alle leden en oud-leden bedanken voor hun jarenlange trouwe dienst aan onze vereniging.

We hebben bij veel evenementen hulp verleend; van voetbal tot motorsport en van paardensport tot Sinterklaas. Daarom nogmaals hartelijk dank voor jouw trouwe lidmaatschap én alle hulpverlening.

Namens het bestuur van EHBO Sint Lucas Vorstenbosch,
Voorzitter/secretaris Jeroen van Kampen