Afbeelding

CC Servaes gesloten

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER – CC Servaes zal vanaf woensdag 27 april gesloten zijn voor alle bezoekers en gebruikers. Zoals wellicht reeds bekend zal het interieur van het gemeenschapshuis een grondige metamorfose ondergaan na vijftien jaar intensief gebruik. 

Beneden zullen de barzaal, vergaderzalen en ook de theaterzaal (Kerkzicht) een flinke opknapbeurt krijgen. De biljarts zullen een andere plaats krijgen. Alles zal worden geschilderd in nieuwe frisse kleuren, er zal een pvc vloer worden aangebracht (met uitzondering van de theaterzaal), het plafond zal worden vernieuwd, inclusief verlichting; dit volgens de huidige energiebesparende maatregelen. Daarnaast zal er een nieuwe bar worden aangebracht en komen er, als dit alles geregeld is, nieuwe stoelen, tafels, banken en dergelijke. 

Zoals sommige bezoekers mogelijk al gezien hebben, is de huidige garderobe verbouwd tot kantoorruimte voor de beheerder en zijn de kapstokken in de gang aangebracht. Een en ander zou niet mogelijk geweest zijn zonder de jarenlange inzet van een groot aantal vrijwilligers, waardoor het gemeenschapshuis een mooie reserve heeft kunnen opbouwen, waaruit deze hele, kostbare operatie kan worden bekostigd. Heel veel dank daarvoor!

Veel van deze vrijwilligers, die jarenlang hun steen(tje) hebben bijgedragen, zijn op een leeftijd gekomen waarop zij afscheid willen/moeten nemen van dit vrijwilligerswerk. Reden dan ook om hier een oproep te plaatsen voor nieuwe vrijwilligers. Voor meer informatie neem je contact op met Tonny van der Ven, via secretariaat@ccservaes.nl of 06-20216398.  Zonder voldoende vrijwilligers is het onmogelijk om een gemeenschapshuis, zoals CC Servaes, goed te laten functioneren. Vanaf maandag 16 mei is iedereen weer van harte welkom in het vernieuwde gemeenschapshuis. 

We kijken ernaar uit om iedereen weer te kunnen ontvangen in ons gemoderniseerd huis, waar we hopelijk nog jarenlang plezier aan kunnen beleven. 

Zondag 22 mei is er een open dag van 11.30 tot 15.00 uur, waarin iedereen een kijkje kan komen nemen in het vernieuwde CC Servaes. 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze