Afbeelding

Boek en Babbel

Kunst & Cultuur

BERNHEZE - Laat je door bibliothecaris Désirée de Rooij bijpraten over de nieuwste boeken. De komende editie verzorgt Désirée samen met bibliothecaris Rianne Vermeulen die Boek & Babbel van Désirée gaat overnemen. Boek & Babbel vindt donderdag 28 april om 14.45 uur plaats in de bibliotheek in Heesch en vrijdag 29 april om 10.30 uur in die in Heeswijk-Dinther.

Nieuwe boeken
Uit het enorme aanbod boeken, selecteren Désirée en Rianne de titels die nu interessant zijn. Dat kunnen nieuwe boeken zijn, maar ook boeken die al wat ouder zijn maar goed passen bij de actualiteit. Tijdens Boek & Babbel vertellen Désirée en Rianne wat over de inhoud en waarom het boek de moeite waard is. Zo ben je weer helemaal op de hoogte.

Geschiedenis van Boek en Babbel
De allereerste Boek & Babbel door bibliothecaris Désirée vond plaats op 15 oktober 2015 in Heesch. In het begin waren de bijeenkomsten elke maand en al snel werden ook in Heeswijk-Dinther en Nistelrode bijeenkomsten gepland. Later werd dit om de zes weken en de laatste jaren drie tot vier keer per jaar in de drie bibliotheken van Bernheze.

Désirée heeft per 1 januari 2022 gebruikgemaakt van haar welverdiende pensioen maar wil nog graag als afscheid voor iedereen een Boek en Babbel presenteren. Rianne Vermeulen gaat dit van haar overnemen.