Afbeelding

Een avondje uit bij CC Nesterlé begint bij Eetcafé ’t Pumpke

Kunst & Cultuur

CC Nesterlé biedt in samenwerking met eetcafé ’t Pumpke het diner + theaterarrangement. Bij bestelling van een theatermenu à € 34,50 ontvang je je theaterkaartje gratis. Da’s dubbel genieten! Voor onderstaande voorstellingen kun je dit smakelijke arrangement reserveren:

30 april – Spruijt en Opperman - Heimweeën
Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie. Het duo is meesterlijk in de kunst van het choqueren, laten verbazen, amuseren en emotioneel raken. De interactie met het publiek is vooral met ‘Wie is het’ ontzettend leuk. Spruijt en Opperman begeleiden zichzelf bij ieder liedje, maar het slotnummer is hier een verrassende uitzondering op.

25 juni – Dreamfield – is Puur
De mistige velden van Dreamfield zijn na twee jaar weer opgetrokken. Nieuwe liedjes hebben gewacht, Dreamfield heeft ze weer opgepakt en zij neemt je graag mee in haar carrousel van pure klanken om je te laten verrassen. Met sprankelende, meerstemmige zang, doorgronde bas, zwevende ‘tin whistle’, tokkelende gitaren, bouzouki en sierlijke drum en percussie nemen zij je mee in de mooie verhalen die daarmee muzikaal omlijst zijn. Geniet van eigen geschreven nummers met een vleugje Ierse folk en rockklanken.

Het diner + theaterarrangement kun je reserveren via info@eetcafetpumpke.nl. 

Voor informatie over deze voorstellingen en losse tickets à € 12,50 ga naar www.nesterle.nl.