Afbeelding

Repaircafé

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Je bent woensdag 4 mei weer van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur bij het Repair Café in de zaal aan de zijkant van de Kerk, Kerkstraat 2.

De vrijwilligers zullen samen met jou proberen om je fiets te maken, maar ook je computer, laptop, waterkoker of andere elektrische apparaten kun je meenemen naar het Repair Café. Ook (houten) speelgoed of kleine meubeltjes kunnen worden gerepareerd. En heb je een rok die te lang is, een zoom uit de broek of een losse naad? Ook die kunnen worden gemaakt. 

De kosten? Een kleine, vrijwillige bijdrage, die je kunt pinnen of contant kunt betalen. En de koffie of thee staat gratis voor je klaar!

Door repareren te promoten, wil Repair Café Heesch bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Repareren bespaart ook geld en kostbare grondstoffen en draagt bij aan de beperking van de CO2-uitstoot. Maar bovenal willen de vrijwilligers van het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, vaak heel makkelijk en het geeft een voldaan gevoel als een reparatie gelukt is. Voor meer informatie kun je kijken op www.repaircafe.org.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze