Afbeelding

De Zonnebloem geniet van het mooie vakantiepark Zevenbergen

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Er zijn van die mooie plekjes in Bernheze die door velen nog niet ontdekt zijn. Vakantiepark Zevenbergen, aan Vergaertweg 4 in Heesch, is zo’n pareltje. Zonnebloem Nistelrode ging zaterdag 23 april op bezoek voor de lentewandeling.

Familie van Bakel ontving de gasten op het zonovergoten terras naast een strakke vijver vol koikarpers bijzonder gastvrij met koffie, thee en appelgebak met slagroom. De vogels, even verderop in een volière, moest uit volle borst zingen om boven het gezelschap van de Zonnebloem uit te komen! De verleiding was groot om lekker te blijven zitten, maar er valt zoveel te zien in dit bosrijke park dat de bezoekers toch maar aan de wandel gingen.

Onder de enthousiaste leiding van Tonny van Bakel werd langs ruime volières met bijzondere vogels gewandeld en ook de walibi’s en flamingo’s werden vereerd met een bezoekje. Alles was tip top verzorgd en de kennis van onze gids was groot. Voor iedere vraag was er een antwoord. De paden op Vakantiepark Zevenbergen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers en de afstanden zijn niet groot. Overal staan bankjes, er is een reuzenschaakspel en een jeu de boules baan. Deze laatste activiteiten werden door de bezoekers echter overgeslagen want muzikant Wim Smits uit Heeswijk-Dinther was gearriveerd met zijn accordeon.

Onder het genot van een drankje en de vrolijke muziek werd deze stralende middag afgesloten met voor iedereen een zelfgemaakte kaart door Mia v.d. Hogen.