Afbeelding

Wil je een bijdrage leveren aan de huisartsenzorg in onze regio?

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - Ben je patiënt van een huisarts in Heesch, Nistelrode of Heeswijk-Dinther en wil je meedenken en meepraten over huisartsenzorg? Over ontwikkelingen en over kwaliteit? Wellicht is de klankbordgroep van Zorggroep Synchroon dan interessant voor jou.

Een voorbeeld
Er wordt al jaren gesproken over inzage voor patiënten in het dossier van de huisarts. En over digitaal communiceren met de huisarts, bijvoorbeeld om een afspraak te maken en uitslagen door te geven. Dit onderwerp staat regelmatig op de agenda van de klankbordgroep, zodat het systeem voor patiënten goed toegankelijk wordt, en veilig. Hierover denkt de klankbordgroep mee.

Zorggroep Synchroon
Zorggroep Synchroon is een samenwerkingsorganisatie van 117 huisartsen in 63 huisartsenpraktijken in de regio Oss-Uden-Meierijstad. Synchroon ondersteunt de huisartsen zodat zij jou de best mogelijke zorg kunnen geven. Daarin werkt Synchroon samen met andere hulpverleners in de regio, zoals de fysiotherapeut of de diëtist.

Wat doet de klankbordgroep?
De klankbordgroep geeft advies aan Zorggroep Synchroon. Gevraagd en ongevraagd. Wij doen dit vanuit onze eigen ervaringen en ideeën. Dus vanuit het perspectief van patiënten. Synchroon maakt haar eigen afwegingen en beslissingen. Zij neemt ons advies daarin mee. Het advies is dus niet bindend, maar ook allerminst vrijblijvend. Synchroon gaat zorgvuldig om met ons advies en geeft ons daarover regelmatig een terugkoppeling. De klankbordgroep heeft ongeveer zes leden.

Wat we vragen
We zoeken mensen die in de klankbordgroep mee willen denken en hun mening en advies willen geven. Jouw mening is belangrijk! Wij komen drie of vier keer per jaar bij elkaar op woensdag van 15.00 tot 17.00 uur. Uiteraard ontvang je daarvoor een reiskostenvergoeding.

Meer weten?
Als je meer wilt weten of interesse hebt, neem dan contact op met Helma Martens, begeleider Klankbordgroep Synchroon, via 06-20156328 of helma.martens@benoe.nl.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 12 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze