Afbeelding

MD4 van MHCH bedankt sponsor

Sport

HEESCH - De meiden van MD4 van hockeyclub MHCH willen graag hun sponsor Becoss bedanken. Naast het nieuwe tenue waarin alle leden van MHC Heesch sinds dit seizoen spelen, heeft de MD4 nieuwe trainingspakken en mooie tassen ontvangen, gesponsord door het wervings- en selectiebureau. De MD4 is een leergierig en gemotiveerd team van meiden van (bijna) 11 jaar oud dat het iedere week weer leuk vindt om met elkaar te spelen en de tegenstander te verslaan! Veel meiden kennen elkaar al meerdere jaren waardoor er een (h)echt team is komen te staan! Het team speelt op dit moment in de 5de klasse en heeft sinds de winterstop twee wedstrijden gewonnen, drie verloren. Mooi te zien dat ze plezier hebben en iedere week beter worden.

Becoss, gevestigd aan de Cereslaan in Heesch, is een onafhankelijk werving- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Zij publiceren en creëren een helder overzicht in alle vacatures, beheren de binnenkomende sollicitaties en matchen kandidaten met het vacaturedossier. Deze positief onderscheidende werkwijze en verfrissende opvattingen hebben ertoe geleid dat Becoss een begrip is geworden in de arbeidsbemiddeling. De kernwaarden van Becoss zijn, Kennis & Focus, Transparantie & Mensgerichtheid en Daadkracht & Resultaat.

Dit laatste geldt niet in de laatste plaats voor de meiden van MHCH/MD4 die zij sponsoren!

Afbeelding
Kunst & Cultuur 33 minuten geleden 50 jarig-jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken voor Nisseroise inwoners: het..
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 3 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Blog 4 uur geleden Onbetaald verlof en sabbatical
De complete Bronsschat is een van de topstukken van de afdeling Nederland in de Romeinse
tijd in het Rijksmuseum van Oudheden.
Kunst & Cultuur gisteren Bronsschat van Nistelrode na 20 jaar terug!