Afbeelding

Toneelvereniging Efkes Anders uit Nistelrode nodigt je uit op de camping!

Natuur & Dieren

NISTELRODE - Toneelvereniging Efkes Anders nodigt je uit deel te nemen aan de theaterfietstocht op 9 en 10 april. Tijdens de tocht doet deze toneelvereniging vier mini-campings aan waar je kunt genieten van het wel en, zeker ook, van het wee van de campinggasten. Op een van deze campings zul je ook de twee gasten ontmoeten die je op bijgaande foto ziet. Voor dit aparte stel is een verblijf op de camping pas een succes als ze zich volledig kan overgeven aan meditatie, energie en vooral....zorgeloze rust. Maar of dat lukt? Dat is zeer de vraag!

Dat geldt trouwens ook voor de campinggasten op de drie andere locaties waar je met de fiets terechtkomt. Het is helaas niet allemaal zo relaxed als de kampeerders zouden willen. Gelukkig stap jij als deelnemer aan de theaterfietstocht na de sketch wèl relaxed op je fiets om lekker ontspannen naar een volgende plek te gaan.

Heb jij zin in een gezellige fietstocht en ben je benieuwd naar de ervaringen van de campinggasten? Koop dan een kaartje à € 7,50 bij CC Nesterlé. Ook kun je op de dag zelf, dus op zaterdagmiddag 9 of zondagmiddag 10 april, vanaf 13.15 uur aan de kassa een kaartje kopen. Voor zaterdag zijn nog voldoende tickets beschikbaar. Voor zondag zijn er al veel verkocht.

Dus met z’n allen op de fiets naar CC Nesterlé! Onder leiding van gidsen vertrekken we daar in twee groepen van maximaal 40 personen en maken een rondje langs de vier mini-campings. Rond 16.30 uur zijn we weer terug bij CC Nesterlé om daar- voor wie wil – gezellig samen af te sluiten.

Efkes Anders ziet je graag komen!
Dus tot 9 of 10 april, 13.30 uur.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 4 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze