Afbeelding

Succesvolle dag Sine-Cura

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Op zaterdag 19 en zondag 20 maart, mochten onze turnster van Sine-Cura weer laten zien waar ze voor hebben getraind. Karlijn, Maud, Renske, Saar en Sille mochten op zaterdag vroeg in de ochtend hun oefeningen laten zien. Waarbij Renske en Saar een prachtig punt scoorde op de vloer met hun mooie vloeroefening, scoorde Karlijn van de 5, het hoogste punt op de brug. Maud en Sille lieten door 2 verschillende sprongen uit te voeren, de scores op sprong omhoog te brengen. Samen een heel sterk team!

Tesse mocht in de middag met de rest van haar team van HGC weer haar eerste wedstrijd sinds lange tijd turnen. Dit was een hele gezellig middag voor de dames waarbij Tesse prachtige oefeningen heeft laten zien. Met zelfs 11.750 punten op de vloer behaalde ze individuele een hele mooie 9de plek.

Als laatste mocht Gijsje op zondag haar wedstrijd turnen. Na dat we waren in gekomen op vloer liet Gijsje een prachtige sprong zien waar ze maar liefst 11.100 punten behaalde! Haar wedstrijd maakte ze vervolgens heel netjes af, op naar de volgende wedstrijd. Wij zijn super trots op jullie!