Afbeelding

Theaterfietstocht door Toneelvereniging Efkes Anders

Natuur & Dieren

NISTELRODE - Zoals zoveel verenigingen hebben we door corona een rare periode achter de rug. ‘Wel spelen....niet spelen....wél spelen máár met restricties. Je herkent het beslist! Maar.....dat is voorbij en we gaan met volle kracht en enthousiasme vooruit. Dat moet ook wel want onze Theaterfietstocht is al over een paar weken!

We gaan je enorm verrassen! Geen voorstelling in de zaal dit jaar maar vier korte, kolderieke scenes op bijzondere locaties. Alles speelt zich af op speciaal daarvoor opgebouwde minicampings. Het leven op een camping is sowieso al vaak aanleiding voor grappige situaties maar de vreemde figuren die zich op ‘onze’ camping hebben verzameld, zorgen geheid voor hilarische, lachwekkende voorvallen. Dat deze totaal verschillende personages op een ontspannen en gezellige manier met elkaar moeten omgaan (het is tenslotte vakantie...!) is op z’n zachtst gezegd, een uitdaging. Zet een gedreven puur-natuur-liefhebber, die een onbedwingbare drang heeft totaal vrij te zijn en één met de natuur, maar eens naast een luidruchtige, joviale, bierdrinkende Brabander …... Dat kan niet goed gaan!

Wij hebben bij de voorbereiding al heel veel plezier gehad en we weten zeker dat dat straks ook voor jou geldt.

Hoe gaat het in z’n werk?
Je komt met de fiets naar Cultureel Centrum Nesterlé. Van daaruit fietsen we- met een gids- naar vier verschillende locaties. Op zaterdagmiddag 9 en zondagmiddag 10 april vertrekken we om 13.30 uur met een groep van maximaal 30 fietsers. Op iedere locatie kun je genieten van korte sketches. We verwachten om 16.30 uur weer terug te zijn bij CC Nesterlé waar we ‘voor wie wil’ gezellig kunnen napraten.

Kaartjes kosten € 7,50 en zijn vanaf maandag 21 maart bij CC Nesterlé te koop (openingstijden 8.30 tot 22.00 uur) en op beide uitvoeringsdagen aan de kassa.

We hopen je te ontmoeten op onze campings! Tot 9 of 10 april!

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 28 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze