Avesteyn wint eenvoudig

HEESWIJK-DINTHER - Het begin was voor de mannen uit Dinther. Na goed druk zetten werd een schot van Goijaarts verwerkt tot corner. Uit deze corner was het Vissers die zeer vrij kon inkoppen wat resulteerde in de 1-0 in de 9de minuut. In de 20ste minuut resulteerde het overwicht in de 2-0, na een goede aanval was het De Laat die scoorde. Avesteyn bleef doordrukken, maar tot echte kansen leidde het niet. In de 27ste minuut was het Dielissen die de bal al glijdend binnenwerkte na een goede actie van Goijaarts op de achterlijn. Daarna was het dezelfde Goijaarts die zeer rustig de bal in de rechter onderzoek schoof. Avesteyn bleef doorgaan en dit resulteerde in de 5-0 door Dielissen na een goede voorzet van Van Vught.

In de tweede helft ging Avesteyn verder waar het gebleven was, in de 53ste minuut was het De Laat die een voorzet van Van Vught binnenwerkte met een bekeken kopbal, 6-0. In de 55ste minuut was het tijd voor het debuut van A-junior Pim van den Boom. In de 65ste minuut leek Van den Boom zijn debuut te belonen met een goal maar deze werd helaas afgekeurd door de scheidsrechter en in de 71ste minuut beloonde Van den Boom zichzelf toch met een goal. Hij zette de aanval zelf op vanaf de eigen helft en verzilverde secondes later de voorzet van Van Vught, 7-0. Hierna vergat Avesteyn zichzelf te belonen waardoor de stand bij 7-0 bleef.

Volgende week uit naar Boskant wat zeker weer een zware pot zal worden.

Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt