Afbeelding

Uitbreiding directie Van Soest & Partners B.V.

Ondernemend Bernheze

HEESCH/HEESWIJK-DINTHER - Een grote toekomstgerichte stap voor Patrick van den Heuvel en Camiel Stokkermans. Zij tekenden op 3 maart 2022 hun partnerschap bij Van Soest & Partners.

Van Soest & Partners is ruim 40 jaar regionaal actief in de accountancy voor het midden- en kleinbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een kantoor met twee vestigingen in Heesch en Heeswijk-Dinther met in totaal vijftien medewerkers.

Frank Hanegraaf (mededirecteur) heeft besloten om met ingang van 1 januari 2022 een stapje terug te doen en daarmee een deel van zijn aandelen te verkopen.

De directie is op zoek gegaan naar geschikte opvolging en is daarbij uitgekomen op twee interne ervaren krachten, te weten Patrick van den Heuvel en Camiel Stokkermans. Patrick van den Heuvel vervult bij Van Soest & Partners de functie van accountant en Camiel Stokkermans de functie van P&O-adviseur / salarisadministrateur. Mede hierdoor blijven het bekende DNA en de kwaliteitskenmerken van Van Soest & Partners zoals laagdrempeligheid, betrokkenheid en informele werksfeer behouden voor zowel medewerkers als klanten.

Van Soest & Partners is enorm trots dat de huidige directie op deze manier tot stand is gekomen en kijken samen met u uit naar een plezierige en zakelijke samenwerking in de toekomst. 

Namens de directie,
Frank Hanegraaf, Chris-Stan van Daal, Camiel Stokkermans en Patrick van den Heuvel

Camiel Stokkermans
Patrick van den Heuvel