Afbeelding

Werkzaamheden Koffiestraat-Hommelsedijk

Natuur & Dieren

HEESWIJK-DINTHER - Woonwijk Rodenburg in Heeswijk-Dinther is bijna afgerond. Er is weinig bouwverkeer meer richting deze wijk. Daarom kan nu gestart worden met het aanpassen van de Koffiestraat en de kruising Hommelsedijk-Koffiestraat.

Uitvoering
De werkzaamheden starten op woensdag 9 maart en zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden, vrijdag 15 april afgerond. We voeren de werkzaamheden volgens onderstaande fasering uit:

Kruising Koffiestraat-Dieppoel
Woensdag 9 maart t/m woensdag 23 maart

Kruising Koffiestraat-Groote Hove
Maandag 21 maart t/m woensdag 30 maart

Koffiestraat tussen Groote Hove en Hommelsedijk
Dinsdag 29 maart t/m woensdag 6 april

Kruising Koffiestraat-Hommelsedijk
Dinsdag 5 april t/m vrijdag 15 april

Omleidingen
De Koffiestraat wordt met name gebruikt door lokaal verkeer dat gemakkelijk zelfstandig een andere route kan kiezen. Voor de werkzaamheden aan de Koffiestraat stellen we daarom geen omleidingsroute in.

Tijdens de werkzaamheden aan de kruising Koffiestraat-Hommelsedijk wordt wel een omleidingsroute ingesteld.

Wij begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken, maar vragen om uw begrip voor de situatie. Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan horen wij dat graag.

Contactpersonen
De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Langenhuizen. De uitvoerder op het werk is de heer Gaico van Hinthum. Hij is telefonisch bereikbaar via 0413-37 97 70 en per mail info@langenhuizen.eu

De contactpersonen bij de gemeente zijn de heer Mark van der Leest, projectleider en de heer Jos Arts, toezichthouder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 0412-45 88 88 en per mail via gemeente@bernheze.org