Afbeelding

Nieuwe tenues voor Avesteyn JO13-2

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Zaterdag 19 februari werd er bij voetbalvereniging Avesteyn weer een team in een schitterend nieuw tenue gestoken. Het JO13-2 team presenteerde zich op deze dag samen met haar sponsor, Verkuijlen Groente & Fruit. Verkuijlen Groente & Fruit werd vertegenwoordigd door Marc Verkuijlen (links op de foto) die bij deze gelegenheid werden toegesproken vanuit de vereniging. 

Het familiebedrijf Verkuijlen Groente & Fruit is voor menigeen een begrip in de regio. Verkuijlen en teelt zelf aardbeien, asperges en kersen. De mooie producten worden geleverd aan Telersvereniging ‘Best of Four’, talloze restaurants en particulieren. Deze laatsten kunnen terecht in de winkel aan de Boterweg 2 in Dinther.

Verkuijlen Groente & Fruit maakt het mogelijk dat JO13-2 van Avesteyn elke wedstijd representatief en professioneel het veld op kan gaan. Het belang hiervan werd op deze dag nog eens extra benadrukt en er werd veel waardering uitgesproken voor hun bijdrage en betrokkenheid bij de vereniging.