Afbeelding
TeunBevers

Prinses Irene 4 in het nieuw

Sport

NISTELRODE - Het vierde seniorenelftal van Prinses Irene is helemaal klaar voor het vervolg van het seizoen in haar gloednieuwe tenues. Dankzij drie gulle sponsoren, Huisentuinhout.nl, RVA Mushrooms en VR Trading, kunnen de mannen er weer tegenaan in een, hopelijk, volledig seizoen.

Het vierde elftal van Prinses Irene is een ervaren team aangevuld met jonge honden dat fanatisme en sportiviteit wil uitdragen, maar ook een goede derde helft zeker niet aan zich voorbij laat gaan. Ze zijn nu nog middenmoter in de vijfde klasse reserve, maar de ambitie is er om nog een paar plaatsen te stijgen. Gesteund door alle sponsoren en dankzij de gloednieuwe outfits heeft het technisch hart daar dan ook alle vertrouwen in.

Hoofsponsor Huisentuinhout.nl is de onlinespecialist in eikenhout, Douglashout en larikshout. Bestel eenvoudig je houten balken en planken online. Standaardafmetingen of op maat laten zagen, alles is mogelijk. Ook binnendeuren, hang- en sluitwerk en plinten kun je in de webshop vinden. Subsponsor RVA Mushrooms, het bedrijf van middenvelder/ spits Ruud van Asseldonk, heeft de beste champignons uit de wijde omtrek en subsponsor VR Trading, van rechtsbuiten/rechtsback Tom van Rooij, is een handelsmaatschappij gespecialiseerd in machines en rollend materieel voor bouw en agrarische omgevingen. Dus ben je op zoek naar een machine? Aarzel dan niet om, zelfs op zondagochtend, contact op te nemen.

Wij danken al onze sponsoren hartelijk voor deze prachtige nieuwe tenues!