Afbeelding

De Rooie Tèsneuzik

Activiteit

HEESCH - Helaas, met pijn in het hart moeten ze laten laten weten dat er een streep door de Pronkzitting in januari is gehaald in verband met de laatste Corona maatregelen. In september zijn ze vol goede moed en met heel veel zin en enthousiasme aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de Pronkzitting 2022. Het programma was inmiddels klaar.

Ook was duidelijk dat iedereen er ook weer zin in had. De kaarten voor de weekenden waren als vanouds binnen mum van tijd uitverkocht! Helaas heeft de realiteit het ingehaald. Omdat ze niet kunnen wachten het podium weer op te gaan en vele mensen een geweldige avond te bezorgen, hebben ze besloten de Pronkzitting 2022 vooralsnog niet te annuleren, maar te verzetten naar de eerste twee weekenden van april, te weten: Vrijdag 1 april - Zaterdag 2 april - Donderdag 7 april - Vrijdag 8 april - Zaterdag 9 april.

Eind februari zullen ze de situatie opnieuw bekijken en definitief besluiten of ze doorgaan met de voorbereidingen voor april of toch moeten besluiten de Pronkzitting 2022 uit te stellen naar 2023. 

Meer info...klik hier