Afbeelding

Prinses Irene quiz opnieuw online

Sport

NISTELRODE  - Als eerste natuurlijk de beste wensen en een voorspoedig en vooral gezond 2021. Vanwege de nog steeds voortdurende coronapandemie en de daaraan gekoppelde maatregelen, is het duidelijk dat er dit seizoen opnieuw geen quiz kan worden georganiseerd zoals we dat tot en met 2020 gewend waren. Daarom willen we als quizcommissie deze winterperiode evenals afgelopen seizoen een online quiz organiseren. Afgelopen seizoen werd de online quiz een groot succes.

Bij voldoende belangstelling (minimaal 50 deelnemers) willen we op maandagavond 31 januari vanaf 20.00 uur hier invulling aan geven.

Opzet
De opzet van deze quiz kent vier ronden van tien vragen over onder andere Prinses Irene, sport en algemeen en één ronde met muziekvragen. Deelname is weer gratis en is mogelijk voor alle seniorenleden van zowel voetbal als korfbal, trainers en leiders, bestuur- en commissieleden, leden van de supportersclub, sponsoren, leden van Vrienden van Prinses Irene en scheidsrechters. Voor de winnaars (1 tot en met 3) is er een mooie prijs te winnen.

Deelnemen
Je kunt individueel maar ook met een team meespelen. De online quiz wordt via Zoom gespeeld. Als je met een team meespeelt doet elk teamlid dat vanuit eigen huis en word je aan het eind van iedere ronde als team naar de eigen ‘Break Outroom’ gestuurd om te overleggen of je speelt me met het op dat moment aantal toegestane gasten bij iemand thuis.

Aanmelden
Als je zin hebt om mee te doen aan deze onlinequiz kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@kwistum.nl, met vermelding van naam, emailadres en die van je teamgenoten waarmee je wilt samenspelen en zo mogelijk de naam van het team.

Inschrijven kan tot en met zondag 16 januari
Bij voldoende belangstelling word je tussen 17 en 30 januari via een mailtje geïnformeerd hoe je met een link (via Zoom) kunt deelnemen.

Tot slot
De Quizcommissie hoopt op voldoende inschrijvingen en hoopt op die manier in deze voetbal- en korfballoze periode toch haar doelstelling als quizcommissie te kunnen waarmaken.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 45 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze