Afbeelding

Geniet van een extra dikke DeMooiBernhezeKrant

Activiteit

De laatste DeMooiBernhezeKrant van het jaar 2021. Dat is wat er deze week bij je op de deurmat of in de brievenbus valt. Team Bernheze Media heeft nog een keer alles uit de kast gehaald om er weer een editie van te maken die echt de moeite waard is om te lezen. Met verhalen over wat is geweest en wat er gaat komen. Wij hebben in ons 10 jaar bestaan nog weinig jaren meegemaakt die zo onvoorspelbaar waren als het afgelopen jaar.

Het was een jaar van afscheid nemen van geliefden, van werk en feestjes. Al het bekende, het vertrouwde, was afgelopen jaar niet meer zo gewoon. Alles was anders dan anders en we hebben met z’n allen geleerd dat flexibel zijn uiteindelijk helemaal niet zo moeilijk is. Dat het leven vaak gewoon doorgaat, ook al vervalt het gewone.

Het goede nieuws is dat de zekerheid van iedere woensdag of donderdag een krant binnenkrijgen juist nu des te meer gewaardeerd wordt.

Dank je wel voor de vele berichten die we dit jaar kregen via verschillende social media kanalen waarin veel lezers hun dankbaarheid uitten. Veel lezers zitten met hun kopje thee klaar of gaan er eens goed voor zitten, ’s avonds na het werk en bij velen blijft DeMooiBernhezeKrant een paar dagen op de keukentafel liggen, om er elke dag wel een paar keer doorheen te bladeren.

Daarnaast konden we als Bernheze Media onze communicatiediensten blijven verwerken door de digitale mogelijkheden. Door deze digitale mogelijkheden kon het werk óók doorgaan toen het kantoor in april een week dicht moest omdat alle personeelsleden geveld waren door corona…

Wat een jaar. Maar… er is nog veel meer te vertellen én dat doen we ook. Ga er maar eens even goed voor zitten en geniet van de vele verhalen in deze extra dikke kersteditie.

Wij wensen al onze lezers een hele fijne (lange) week tussen Kerst en de jaarwisseling naar een – vast weer – onvoorspelbaar jaar. Wij laten het over ons heen komen en stellen aan jou voor dat ook te doen. Want het is zoals het is en dáár gaan we meer verder.

Heidi Verwijst, Rian van Schijndel & Team Bernheze Media

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze