Afbeelding

Kandidatenlijst 50PLUS

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Hans Bongers, eerder al tot lijsttrekker van 50PLUS Bernheze gekozen, wil met 50PLUS voor het eerst toetreden tot de gemeenteraad om senioren nu eindelijk eens écht een stem te geven. Bongers is trots te melden dat de ledenvergadering de kandidatenlijst heeft vastgesteld en een sterk team om zich heen heeft. Hij weet zich geflankeerd door nummer 2 op de lijst Jan van der Biezen en nummer 3 Henny van der Wal. 

Bongers (59), getrouwd, twee zonen en een geboren en getogen Heeschenaar, is niet nieuw in de politiek en is eerder al raadslid geweest als liberaal namens de VVD. Jan van der Biezen is 73 jaar, getrouwd, drie kinderen, is een oude rot in het vak, met maar liefst 24 jaar ervaring als raadslid; sociaal maatschappelijk betrokken. Henny van der Wal heeft zijn sporen verdient als ondernemer, horecamanager en kent als voormalig ‘wettelijk mentor’ als geen ander de problemen waar senioren en andere hulpbehoevende tegenaan lopen.

Andere bekende namen op de lijst en actieve teamleden zijn; nummer 4 Joop Neijs, die acht jaar als voorzitter van de Kerncommissie Loosbroek zich heeft ingezet voor het welzijn en de leefbaarheid van het dorp. Jaap van Klinken op nummer 5, en alom bekend als de ‘Nachtburgemeester van Bernheze’ en op nummer 6 voormalig ondernemer Emile Bonte bekend van Foto Bonte in Heesch.

Binnenkort presenteren we het verkiezingsprogramma 50PLUS Bernheze 2022-2026 met onze 10 PLUS punten waarmee we ons als ‘New kid in town’ willen onderscheiden van de zittende partijen en inwoners gaan overtuigen voor 50PLUS te kiezen en met hun stem de senioren inderdaad écht een stem te geven.