Afbeelding

De laatste wedstrijden Altior van 2021

Sport

OOIJ/HEESWIJK-DINTHER - Na een lange tijd stond er weer een wedstrijd op het programma voor de A1. Het was een vriendschappelijke wedstrijd tegen SVO, want helaas mogen er geen competitie wedstrijden gespeeld worden door de A1. 

Het was een ploeg waar Altior in de buitencompetie van heeft gewonnen, maar dat zegt niks. Met een slechte start van Altior 

liep de gehele 1e helft gelijk op. Ze gingen dan ook de rust in met 4-4. Na de rust maakte Altior meteen de 5-4. En zo liepen ze uit. In de 2e helft heeft SVO maar 1 keer gescoord. Altior daar in tegen 10 keer. Zo eindigde de wedstrijd met een 14-5 overwinning.

Nu er weer nieuwe corona maatregelen zijn en er geen korfbalwedstrijden meer zijn in december gaan we maar afwachten hoe de zaken ervoor staan in het nieuwe jaar, als er weer een nieuwe persconferentie komt. 

Tot 14 januari zijn we in ieder geval in een harde lockdown. Toch wensen we iedereen alvast hele fijne feestdagen en een goed en gelukkig 2022. Blijf #safe #samensterk. Voor meer nieuws kijk gerust op onze facebookpagina of www.altior-korfbal.nl 

Altior A2 - Flamingo’s A1                 0-0
De Korfrakkers C2 - Altior C2         8-3
Altior E2 - BMC E2                           1-6
DAW Schaijk E4 - Altior E3              5-2
DAW Schaijk F1 - Altior F1               8-5