Afbeelding

Zonnebloemgasten HDLV verrast.

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK/VORSTENBOSCH - Vorige week werden de gasten van de Zonnebloem verrast met een leuk kerstpresentje en omdat er, vanwege corona, nog steeds geen activiteiten georganiseerd kunnen worden voor grotere groepen, heeft het bestuur weer iets bedacht om toch aan de gasten te denken met Kerst. Het idee was om een tasje te vullen met iets leuks. Er werd gekozen voor een Amaryllis, iets lekkers en een mooi kerstgedicht. Dit was bij de gasten positief ontvangen.

Mede door een mooi geldbedrag, dat geschonken werd door Frans Langenhuijsen, kon dit gerealiseerd worden. Frans is gestopt met Langenhuijsen Makelaardij en zocht een goed doel om een bijdrage te schenken, dat is dus de Zonnebloem geworden. Frans is samen met Henny Wijgergangs een nieuwe weg ingeslagen, onder de naam HDL Makelaars.

De Zonnebloem wenst hen veel succes voor de toekomst en nogmaals bedankt voor de gulle gift.

Vele zonnebloemgasten in Heeswijk, Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch zijn helaas het afgelopen jaar overleden, door corona, maar ook andere ziektes. Graag wil de Zonnebloem hierbij even stilstaan bij de mensen die achterblijven en dit verlies nog een plekje moeten geven. De Zonnebloem wil die mensen een hart onder de riem steken. Wij begrijpen dat wij dit gemis en verdriet niet kunnen wegnemen; zeker niet in deze tijd van vieren. Wij hopen dat jullie toch met liefde en vreugde terug kunnen kijken op een mooi en bijzonder leven met jullie dierbaren.

De Zonnebloem wenst jullie fijne en zinvolle feestdagen en hoopt dat er een lichtpuntje gevonden kan worden tijdens deze dagen.