Afbeelding

Afscheid Gerrit van den Berg

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - In januari 2022 neemt Gerrit van den Berg afscheid als secretaris van bridgeclub De Klotbeek. Hij is dan negen jaar meer dan verdienstelijk secretaris geweest van deze bridgeclub.

Gerrit werd in 2013 secretaris en werd daarna twee keer herkozen als bestuurder. Gerrit is een man die alles gedetailleerd en nauwkeurig bijhield en vastlegde. Kortom, een man met hart voor de club maar vooral met hart voor de leden.

Een woord van dank is hier zeer op zijn plaats. Dank voor jarenlang besturen, meedenken, verslagen maken, regelen, contacten leggen, archiveren, allerlei vergaderingen voorbereiden (ook digitaal), contacten onderhouden, statuten aanpassen, vergaderen, info verzamelen, bridgecursussen geven, bellen, mailtjes versturen, appjes verzenden, regelgeving vanuit de Overheid en onder andere de Belastingdienst agenderen, gewoon een praatje maken, QR-codes scannen, betrokken zijn, interesse tonen...

Natuurlijk blijft Gerrit bij de bridgeclub, blijft hij elke maandagavond (als de coronamaatregelen het toelaten) bridgen en natuurlijk kunnen de leden terugvallen op zijn kennis en kunde van onder andere een heleboel bestuurszaken.

Dank!