Afbeelding

Geen FOR Mineur

Kunst & Cultuur

HEESCH – Op 1 januari kijken de heren van FOR Mineur traditiegetrouw weer terug op het voorbije jaar. Wat gebeurde bij ons in de buurt en wat was er in de wereld nog meer te doen? Voor het tweede jaar op rij kan dat niet op de manier waarop wij dat het liefst zouden willen: live voor en met jou in cultureel centrum De Pas. Het coronavirus gooit wederom roet in het eten. Na lang wikken en wegen hebben de heren van FOR Mineur besloten op 1 januari geen optreden te verzorgen, maar dit uit te stellen tot een later moment in 2022 wanneer het weer kan. “Je hoort van ons!”

Vorig jaar maakten het Heesche cabaretgezelschap nog een uitstapje naar een tv-uitzending in samenwerking met Dtv. Met de insteek dat dit eenmalig zou zijn. Het optreden voor een camera zonder interactie met het publiek is toch echt wat anders dan de inmiddels 49-jarige traditie.

Live optreden voor het Heesche publiek dat is toch ieder jaar weer de motivatie waarvoor de heren het podium bestijgen. En dus is besloten om het optreden uit te stellen tot het moment in 2022 wanneer het wel weer kan. Er is afgelopen jaar immers genoeg gebeurd dat het vermelden waard is: onduidelijkheid bij het stemmen tellen, wethouders die stoppen, wandelingen met burgemeester Moorman. En natuurlijk zijn er ook een Hisse Misser en Hisse Plusser uit te reiken.

Toch wenst FOR Mineur iedereen alvast een voorspoedig 2022. “Je hoort van ons!”. Bekijk onze trailer op www.formineur.nl.