Afbeelding

Gezellig met de hele familie naar de film!

Activiteit

NISTELRODE - Op zondag 19 december vertoont CC Nesterlé heerlijke kerstfilm voor de hele familie, opgenomen in het prachtige winterse Estland. 

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Tot dat moment wist ze helemaal niet dat ze een opa had. Na de eerste shock ervaart ze een warme fijne familie, maakt ze een nieuwe beste vriend, vindt ze uit waarom haar vader niet wilde dat ze opa zou leren kennen. En Eia ontdekt een zeldzame, met uitsterven bedreigde vogel in het winterse wonderland. Daarmee redt ze een prachtig oerbos van kap en vernietiging door de hebzuchtige bosbeheerder. Het kerstverhaal eindigt in een verzoening tussen de opa en de vader. De hele familie viert een bijzondere hereniging en een prachtig eindejaarsfeest.

Aanvang 14.15. uur . Kassa geopend vanaf 13.30 uur. Toegang € 2,50. 

Donderdagmiddag 6 januari draait luchtige Pixar animatiefilm. 

Luca is een jongen die aan de Italiaanse Rivièra woont. Het is zomer en Luca ontmoet een andere jongen die zijn nieuwe beste vriend wordt. Samen beleven ze een hoop mooie avonturen. De jongen brengt echter ook een diepgeworteld geheim met zich mee, want hij is stiekem een zeemonster die in een onderwaterwereld woont. Een onderwaterwereld die zich vlakbij het wateroppervlak bevindt.

 Aanvang 15.00 uur . Kassa geopend vanaf 14.30 uur. Toegang € 2,50.