Afbeelding

Kerken Bernheze organiseren kerstpakkettenactie

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - In deze zware en moeilijke tijden is het voor verschillende inwoners moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het is voor hen moeilijk om elke dag voldoende eten op tafel te zetten. Laat staan met de Kerst iets extra’s.

De geloofsgemeenschappen van parochie ‘De Goede Herder’ roept bij deze alle inwoners op om voor deze groep mensen een mooie Kerst te bezorgen. Dat kan door het doneren van houdbare levensmiddelen. Wij zullen deze inzamelen. Van de ingezamelde levensmiddelen zal dan een mooi kerstpakket worden samengesteld. Dit pakket kan worden thuisbezorgd of afgehaald worden.

Inleveradressen en tijden: voor Heesch in het parochiecentrum aan de Kerkstraat vanaf dinsdag 14 december tot maandag 20 december. Open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur. Voor Nistelrode vanaf dinsdag 14 december tot maandag 20 december aan de Lindestraat 6 onder de overkapping. Vanaf 9:00 uur tot 20:00 uur. Voor Vorstenbosch vanaf dinsdag 14 december tot maandag 20 december in het portaal van de kerk aan de Kerkstraat 2. Vanaf 9:00 uur tot 20:00 uur.

Mocht je medemensen kennen die deze hulp kunnen gebruiken!! Dan vragen wij je om dit kenbaar te maken bij de coördinator van deze actie, Hennie van den Brand hennievdbrand@outlook.com 06-10402525

Namens parochie ‘De Goede Herder’ danken wij jullie allen voor jouw begrip en medewerking.