Afbeelding

VVD: Onze kandidatenlijst is bekend

Gemeentenieuws

De VVD Bernheze heeft in tegenstelling tot andere partijen een korte lijst. Waarom? Daar is een aantal redenen voor. Niet iedereen staat te springen om op de voorgrond te treden voor een politieke partij. Denk hierbij aan winkeliers en dienstverleners die klanten hebben vanuit alle politieke stromingen. Bernheze is een prachtige gemeente, maar zelfs hier durf je niet alles meer te zeggen of voor je (politieke) mening uit te komen.

Daarnaast: de gemeenteraad telt 23 zetels. De partij met meeste zetels in de huidige gemeenteraad heeft er 6. Dat betekent dat nummer 24 of zelfs nummer 11 op de lijst niet in de gemeenteraad zal komen. En dat wil die partij of de kandidaat ook niet, anders had degene wel hoger op de lijst gestaan. De enige reden is dat iedereen wel 5 stemmen krijgt van familie of vrienden. Wij willen graag dat je stemt op de VVD als partij, niet op je nichtje of bejaarde oom.

Hoewel tegenwoordig ‘massa is kassa’ het motto is, gaan wij liever voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij hebben met de grootste zorg onze kandidaten gekozen. Op basis van hun kennis en motivatie. Van de eerste 6 kandidaten zijn er 3 vrouw. En de leeftijd loopt uiteen van in de dertig tot in de zestig. Kortom, een zeer gevarieerde lijst en zeker een om trots op te zijn! 

De VVD zal met deze toppers haar stinkende best doen om Bernheze nog mooier te maken! Binnenkort stellen onze kandidaten zichzelf graag aan je voor.

Reageren? Graag via info@vvdbernheze.nl
Marijke van Gestel, lijsttrekker VVD Bernheze