Afbeelding
Rachelle Fotografie

Sinterklaasweekend om snel te vergeten

Sport

OSS/HEESCH – Zowel de heren (eredivisie) als dames (eerste klasse Brabant) van Dynamico leden afgelopen weekend een erg pijnlijke thuisnederlaag. De cijfers spraken boekdelen: de heren gingen met 20-37 ten onder tegen WHC/Hercules, de dames met 12-23 tegen Tremeg.

De heren stonden na vier minuten al met 0-4 achter. Daarmee was de toon van de wedstrijd gezet. Dynamico kwam geen moment in het spel, vooral verdedigend kreeg het de zaken niet voor elkaar en dan met name als de Hagenaren (een middenmoter) snel omschakelden van verdediging naar aanval. Alleen het laatste kwart van de wedstrijd was voldoende, maar toen was het verschil al lang gemaakt. Een tegenvaller na de uitwedstrijd bij nummer twee BFC, die weliswaar verloren ging, maar genoeg perspectief leek te bieden. Hekkensluiter EHC won dit weekeinde wel dus de ploeg van trainer Vladan Mijalkovic moet echt op gaan passen.

De dames speelden zaterdagmiddag al, omdat de wedstrijd vanwege de coronamaatregelen niet na 17.00 uur gespeeld mocht worden. Thuis tegen laagvlieger Tremeg ging zo’n beetje alles mis wat mis kon gaan. “We leken wel op Puerto Rico”, was de conclusie van de dames, refererend aan het land dat tijdens de openingsronde flink (55-15) klop kreeg van de Oranje dames. Ook de dames hadden maar één goede periode, de tien minuten na rust. De overige delen van de wedstrijd was er een gebrek aan scherpte, dat zich op allerlei manieren manifesteerde.

Voor beide teams een (Sinterklaas)weekend om snel te vergeten dus...

Heren: Dynamico – WHC/Hercules 20-37 (9-21). Scores Dynamico: Erik Loeffen 4, Chiel van Iperen 4, Harm van Iperen 3, Frennie Bens 3, Thomas van Kessel 2, Frank Loeffen 2, Firouz Hosseini 1, Twan van Iperen 1.

Dames: Dynamico – Tremeg 12-23 (5-12). Scores Dynamico: Sabine Hommersom 4, Quinty Kuijpers 3, Anouk Maas 3, Maud van de Wetering 1, Luca Banken 1.

Afbeelding
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 1 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 3 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 4 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 6 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 6 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 10 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid