Afbeelding

Nieuw startpunt “Natuur(lijk) Wandelen” bij de Maashorst

Natuur & Dieren

NISTELRODE - Afgelopen dinsdag vertrok de groep wandelaars vanaf ‘De Nistel’ in Nistelrode. Een nieuw vertrekpunt voor een wandeling van 5 of 10 km.

Ondanks de regen verzamelden zich toch zo’n tien wandelaars bij De Nistel, allemaal nieuwsgierig om een nieuwe omgeving te leren kennen. Het enthousiasme en de verwondering was dan ook regelmatig te horen tijdens de wandeling. ‘Tsjee het lijkt hier wel het buitenland met al die bergen of nou ja, heuvels.’ En ‘Dat ik hier nu nog nooit geweest ben en het is zo dichtbij!’ Er worden onderweg dan ook heel veel wetenswaardigheden uitgewisseld.

En dan wordt iedereen na de wandeling ook nog eens hartelijk ontvangen op het terras met een heerlijk kopje koffie en vuurtje om zich op te warmen door Paul, een van de eigenaren van De Nistel. Een prachtige plek met een koffiehuis, landwinkel, beleeftuin, speelbos en gespecialiseerd in dagbesteding op maat. Een goede keuze van Christ, de organisator van “Natuur(lijk) Wandelen”.

De andere startlocaties zijn: Kilsdonkse molen, Looz Corswaremhoeve en Alpacafarm.

Vertrektijd ieder dinsdag om 10.00 uur.

Wil je ook een keertje mee gaan wandelen en wil je weten van waaruit vertrokken wordt? Meld je dan aan bij heeswijk@fysiomaatwerk.nl of kijk op de agendapagina van de Mooi Bernhezekrant

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 16 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze