Afbeelding

Mooie presentatieavond Dance Team Nistelrode

Sport

NISTELRODE/HEESCH - Zaterdagavond 27 november, de laatste avond dat de theaters nog open mochten zijn, straalden alle danseressen van Dance Team Nistelrode (DTN) op het podium van CC De Pas. Met de nodige regels voor de leden en het publiek, is de avond goed verlopen. Het was bijna twee jaar geleden dat iedereen voor het laatst op het podium had gestaan. De spanning bij de danseressen was dan ook te merken, maar eenmaal gestart voelde het al snel weer als vanouds.

Er stonden 27 optredens op het programma: veertien solo’s en dertien groepsdansen. Alle leden van jong tot oud, lieten hun nieuwe dansen voor het eerst aan het publiek zien. Van schattige, jonge danseresjes die voor het allereerst op het podium stonden tot de ervaren oudere groepen; iedereen was erg gemotiveerd en ging er voor de volle 100 procent tegenaan.

Daarnaast werden er nog vele leden gehuldigd met hun 5-, 10-, 15- en zelfs 25-jarig lidmaatschap. Ook werd er deze avond afscheid genomen van Mariëtta van de Berg. Zij naaide vele jaren een groot deel van de danskostuums voor de vereniging, maar zij gaat hier helaas mee stoppen. Mariëtta werd daarvoor op het podium namens de vereniging heel hartelijk bedankt.

Het publiek heeft na lange tijd weer volop kunnen genieten van een avond met vele mooie dansen en heel enthousiaste leden en dat liet de zaal dan ook zeer hoorbaar merken met elke keer weer een groot applaus. 

Dance Team Nistelrode kijkt dan ook met een zeer tevreden gevoel terug op deze mooie presentatieavond en hoopt dat de eerste toernooien weer kunnen beginnen én dat seizoen 2021-2022 wél zal doorgaan, al is het in aangepaste vorm...

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze