Afbeelding

De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

HEESCH - De Pas heeft de filmvertoningen van 13 en 14 december in de avond verzet naar zaterdag 11 en zondag 12 december in de middag. De films starten om 13.30 uur. De Pas is geopend vanaf 12.30 uur en je mag een drankje mee de zaal innemen. Na afloop van de film is er nog gelegenheid voor een drankje tot 17.00 uur.
Abonneer je op onze nieuwsbrief via www.de-pas.nl/nieuwsbrieven om te weten welke films we draaien.

Kaartjes zijn te bestellen á € 6,- via onze website www.de-pas.nl/kaartverkoop..

Teeravond
In het nieuwe jaar gaat De Pas een Teeravond organiseren. Alle eerder uitgegeven bonnen, vouchers, munten en andere (betaal)middelen kunnen op deze avond ingeleverd worden. Vanaf het nieuwe jaar gaat De Pas werken met een nieuw muntensysteem. Alle oude munten en betaalmiddelen komen dan te vervallen. De datum van de Teeravond wordt later nog gecommuniceerd, mede ook afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Jaarprogramma 2022
Op dit moment gaan veel activiteiten niet door. Achter de schermen zitten we bij De Pas echter niet stil! We zijn druk bezig met een jaarprogramma van 2022. Veel meer films, proeverijen, pubquizzen, liederentafels, feesten en Sunday Sessions! We willen kijken naar mogelijke invullingen van het theater, maar ook evenementen als Heerlijk Heesch en de Skeeler 4-daagse moeten weer terugkomen. Heb jij ook leuke ideeën voor in 2022? Laat het ons weten!

Houd de social media en onze website in de gaten voor alle updates!