Afbeelding

SIS Schoonmaak ‘Herbstmeister’

Sport

HEESWIJK-DINTHER/UDEN - In de Nederlandse eredivisie 3 banden competitie zijn we op de helft van het aantal te spelen wedstrijden. Met een wedstrijd minder staat het Udense team vier punten los op de ranglijst. “Zoals het nu gaat stevenen we af op de eerste plaats van de ranglijst”, zegt teamcaptain Jan van de Vorle. Dit zegt nog niet alles omdat er een play off volgt, waar de teams weer bij 0 beginnen.

De nummer 1 van de wereld, Dick Jaspers, zal hier niet aan meedoen omdat in het reglement staat dat een speler minimaal de helft van de te spelen wedstrijden moet hebben meegedaan. Door onder andere buitenlandse verplichtingen gaat hij dit niet halen. De overige spelers moeten zeker wel in staat zijn om de felbegeerde titel binnen te halen. Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther zal zeker deel uit maken van het team en er rust een belangrijke taak op zijn schouders. Met spelers als Eddy Merckx, Jean van Erp, Raimond Burgman, Martien van der Spoel en Raymund Swertz zijn de verwachtingen hoog.

Wedstrijden inhalen
Door corona en buitenlandse verplichtingen zijn de afgelopen twee weken de wedstrijden van SIS Schoonmaak niet doorgegaan. Geprobeerd wordt deze wedstrijden nog in december of januari te spelen, zodat de ranglijst geen vertekend beeld meer geeft. In kleine kring is al wel deze mijlpaal gevierd.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 15 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze