TeunBevers

Mooie overwinning Prinses Irene

NISTELRODE - Deze wedstrijd werd live uitgezonden, met een bijzonder zuiver beeld, mogelijk gemaakt door RWP Audio-Video-Lighting. Met 2-0 wonnen de mannen van ‘Van Tilburg Mode & Sport’ van koploper Emplina.

Daar zag het het eerste half uur bepaald niet naar uit. Het was maar aan één man te danken dat het, ook bij rust, nog 0-0 stond, en dat was doelman Mathijs Pluk. Hij had een viertal goede reddingen en hield zo zijn ploeg in de wedstrijd. Na een half uur herpakte Prinses Irene zich een kreeg het tweede deel van de eerste helft nog drie geweldige kansen die echter niet werden benut.

In de tweede helft had Emplina weinig meer in te brengen en kwam Prinses Irene, bij de hand genomen door uitblinker Tim van den Brand, op 2-0. In de 47ste minuut bediende hij Guus Reijnders, die de bal knap in de verre hoek plaatste. Een klein kwartier later liet hij met een prachtig lob doelman Schouten kansloos. Door deze overwinning sluit Prinses Irene aan bij de brede middenmoot.