Afbeelding

Aan tafel bij Gerda

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Enkele vrijwilligers van KBO-Heesch wil etentjes gaan verzorgen voor alle alleenstaanden uit Heesch die, om wat voor reden dan ook, niet meer zelf kunnen koken. Deze mensen eten vaak alleen en zijn meestal afhankelijk van kant-en-klare magnetronmaaltijden. Er wordt verondersteld dat er wel behoefte is aan het volgende nieuwe initiatief. 

Gerda is lid van KBO-Heesch en bovendien is zij kok. Zij wil haar kwaliteiten graag met anderen delen. Zo wil zij de nieuwe activiteit ‘Aan tafel bij Gerda’ organiseren. Er is plaats voor ongeveer zestien personen. Het gaat één keer in de maand plaatsvinden in de Eijnderic; op de woensdagavond. De kosten zijn € 7,50 per persoon. 

Het was de bedoeling om op 22 december met een kerstmenu te starten maar dit kan niet vanwege de coronamaatregelen. Om zo spoedig mogelijk te kunnen starten (als het wel weer verantwoord is), wil de organisatie graag weten hoeveel personen hierin geïnteresseerd zijn. 

Daarom de vraag aan geïnteresseerden om zich nu al aan te melden via aantafel@kboheesch.nl of te bellen naar 06-42449232. De belangstellenden ontvangen dan een uitnodiging om voor de eerste keer ‘Aan tafel bij Gerda’ plaats te komen nemen.