Afbeelding

Van Tilburg Mode en Maashorst Administratie dragen een flinke steen bij

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Verstoppertje spelen tussen de bomen, samen een show geven in het theater, schommelen, klimmen, glijden, met water en zand spelen bij de waterpomp of zwieren aan de kabelbaan. Het kan allemaal bij Natuurspeeltuin De Zwarte Molen! De speeltuin is in 2015 opgericht en wordt al jaren met veel plezier door vele inwoners van Nistelrode bezocht.

Inmiddels zijn er vergaande plannen om de natuurspeeltuin uit te breiden met een sport- en recreatieveld zodat het voor iedereen mogelijk is om vrij te sporten en te recreëren. Er is een werkgroep samengesteld en dit park zal begin volgend jaar volledig worden ingericht in samenwerking met de gemeente Bernheze. Om het park netjes te houden is er ook onderhoud nodig aan de bestaande speeltoestellen. Daarom is het bestuur op zoek gegaan naar mensen en bedrijven die een steentje bij willen dragen als vrijwilliger, donateur of sponsor.

Van Tilburg Mode in Nistelrode vind het belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen en in beweging blijven en heeft daarom dit lokale initiatief gesteund. Ook Maashorst Administratie heeft hetzelfde fantastische bedrag voor de stichting beschikbaar gesteld om ervoor te zorgen dat er nog jaren actief gespeeld kan worden. De stichting is enorm verrast door deze steun en wil Van Tilburg Mode en Maashorst Administratie hiervoor hartelijk bedanken.

Ook een steentje bijdragen?
Word sponsor of doneer een vrij bedrag op bankrekening NL23 RABO 0306 1316 41 ten name van Stg Natuurspeeltuin De Zwarte Molen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onderstaand mailadres.