WHV speelt jammerlijk gelijk

SINT-AGATHA/LOOSBROEK - In de eerste helft was WHV heer en meester en werd tegenstander VCA vastgezet op eigen helft. VCA kwam hierdoor de gehele eerste helft niet over de middenlijn. WHV kreeg een aantal mogelijkheden met de grootste kans in de eerste helft voor Bas Kanters. Hij werd door Daan van Bladel vrijgespeeld voor de goal maar faalde helaas.
Het duurde daarna tot de 39ste minuut voordat de goal wel viel voor WHV.

Een goede aanval van WHV werd op links keurig afgerond door een bekeken schot van Roel Lunenburg; 0-1 voor WHV en dit was ook meteen de ruststand. Gezien het spelbeeld een verdiende voorsprong.

Na rust veranderde het spelbeeld. VCA ging meer druk zetten en WHV kwam er hierdoor zelf niet meer uit. VCA kreeg alleen weinig kansen om te scoren. Luuk van Grinsven bracht echter wel net na rust knap redding, waardoor de voorsprong voor WHV werd behouden. WHV verdedigde de voorsprong en kreeg in de tegenaanval nog een aantal mogelijkheden. WHV hield knap stand tot de 81ste minuut. VCA scoorde uit een voorzet en maakte hierdoor 1-1. Gezien de tweede helft was het wel verdiend voor VCA, maar WHV had het in de eerste helft moeten afmaken.

Uiteindelijk werd het 1-1 waarbij WHV een punt mee naar Loosbroek nam. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen middenmotor Elsendorp.

Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 5 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze